Personal care. Redefined.

Wij kijken met andere ogen naar persoonlijke verzorging. En geloven dat shower foam, shampoo foam en hand foam niet alleen goed moeten zijn voor jou, maar ook voor de wereld. En dat maken we waar. Onze flessen vullen we niet met water of schadelijke stoffen. En dankzij onze herbruikbare fles, gooi jij geen plastic weg. Zo zorgen we beter voor de wereld van nu, en voor de generaties die na ons komen.

Zo zorg jij voor een schonere planeet.

Wist je dat reguliere douchegel, shampoo en handzeep voor 80% bestaat uit water? Terwijl dit water ook bij jou uit de kraan komt. Daarom doen wij het anders.

Onze tubes bevatten poeder. En het enige wat jij hoeft te doen is water toevoegen. Daarna geniet je van zijdezacht schuim voor je huid, haar en handen, dat ook nog eens heerlijk ruikt.

Doordat we onnodig transport van water voorkomen, verminderen we de CO2-uitstoot. En omdat je onze glazen dispenser eindeloos kunt navullen, reduceren we afval.

Shop

Elice en Brian, oprichters van Wai’Ole, beseften zich iets belangrijks.

Brian: “Als je erover nadenkt, is het eigenlijk heel vreemd; tijdens de productie van verzorgingsproducten wordt in de fabriek water toegevoegd en vervolgens reist het de hele wereld over. Dit terwijl schoon water ook gewoon thuis uit de kraan komt. Wij vonden dat dat wel slimmer kon.”

Met het doel om de wereld een beetje mooier en gezonder achter te laten voor de volgende generatie, zijn ze aan de slag gegaan.

Elice: “Bij de hele ontwikkeling hebben we steeds in ons achterhoofd gehouden: wat kunnen we weglaten? Want slechts een klein gedeelte van reguliere handzeep, douchegel en shampoo is echt nodig. Daarnaast zitten reguliere producten vaak vol met schadelijke stoffen die ongezond zijn voor de mens en slecht zijn voor het milieu.”

Brian: “Ook zagen we dat plastic wegwerpflessen, prima vervangen kunnen worden voor een navulbare variant. Daarom ontwikkelden we een glazen dispenser. Deze maakt van onze powder refills zijdezacht schuim, maar is ook eindeloos te gebruiken.”

Zo laat Wai’Ole weg wat niet nodig is en voegen we toe wat wél nodig is. Zonder dat jij hoeft in te leveren op comfort, kwaliteit en geur. Dat is lekker voor jou en goed voor de wereld.

Wat betekent Wai'Ole?

Wai'wat? Wai'Ole spreek je uit als 'wai jooluh' en betekent ‘zonder water’ in het Hawaïaans. Het is daarom de perfecte naam voor onze producten, maar er is meer. De Hawaiianen kijken namelijk met een andere blik naar water. Daar wordt ‘wai’ (zoetwater) als heilig beschouwd. Van oudsher was het dé levensbron en uit de stroompjes werd enkel het broodnodige gepakt om zo de natuur op zijn mooist te laten. En dat is precies wat wij ook doen: anders kijken en in onze producten alleen toevoegen wat écht nodig is. Voor persoonlijke verzorging die goed is voor jou en de planeet.